Tabela punktów

Propozycje dotyczące rozszerzenia bądź modyfikacji istniejących opcji.
janek
______
______
Posty: 572
Rejestracja: poniedziałek, 21 marca 2005, 19:37

Tabela punktów

Postautor: janek » środa, 25 maja 2016, 06:18

Czy jest jakiś sposób, aby kolumny nie wychodziły poza ekran. Przy małym monitorze praca jest trochę kłopotliwa
Janek B.

Awatar użytkownika
FaFaL
VIP
VIP
Posty: 2532
Rejestracja: poniedziałek, 11 lipca 2005, 14:09
Lokalizacja: Opole..Kraków
Kontaktowanie:

Re: Tabela punktów

Postautor: FaFaL » środa, 25 maja 2016, 07:21

Ja polecam sobie ukryć zbędne (kolumny), albo zmienić im kolejność tak, aby te najważniejsze były jako pierwsze.
Pozdrawiam Rafał Kocierz

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 709
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: Tabela punktów

Postautor: Wojtek P. » środa, 25 maja 2016, 08:50

Zmiana rozdzielczości albo mniejsza czcionka systemowa, ostatecznie większy monitor ;)
-To serve and protect-

janek
______
______
Posty: 572
Rejestracja: poniedziałek, 21 marca 2005, 19:37

Re: Tabela punktów

Postautor: janek » czwartek, 7 grudnia 2017, 23:41

Zabrakøo mi miejsca w kolumnie ID_PKT
Janek B.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 5489
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Tabela punktów

Postautor: Jurek B. » piątek, 8 grudnia 2017, 08:53

Faktycznie tam jest max 25 znaków - można zwiększyć rozmiar tego pola ale najlepiej zrobić to przed importem danych punktów do mapy - przez ikonkę Struktura tabeli: usunąć najpierw obecne pole ID_PKT, potem dodać je ponownie z rozmiarem 30 znaków.
Przekazałem programiście by zmienił to już przy zakładaniu nowych tabel na domyślne 30 znaków.
Pozdrawiam Jurek B.


Wróć do „C-Geo propozycje zmian”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości