Export TXT, CAD

Propozycje dotyczące rozszerzenia bądź modyfikacji istniejących opcji.
Awatar użytkownika
arttiq
_____
_____
Posty: 314
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 09:56
Lokalizacja: pomorze

Export TXT, CAD

Post autor: arttiq »

Witam,
Czy jest możliwość dodania przycisku exportu do zadanej lokalizacji jak na zdjęciu.
domyślnie chaciałbym sobie ustawić tam katalog z dorpBoxa, aby zasilać szybko ekipy pomiarowe w dane z biura.
Po nacisnieciu, byłby tylko monit o nawe pliku bez ustawiania miejsca doceloego pliku.

Fajnie by było to przy exporcie do TXT i do AutoCADa.
Załączniki
db exp.jpg
db exp.jpg (79.08 KiB) Przejrzano 775 razy
pozdrawiam
arttiq
Awatar użytkownika
Maciej_o2
_____
_____
Posty: 289
Rejestracja: środa, 11 marca 2009, 12:56

Re: Export TXT, CAD

Post autor: Maciej_o2 »

Ave
Dobra myśl, już nieraz wyeksportowałem txt, a zapomniałem dodać do dysku w chmurze.
Pozdrawiam
Andrzej Maciejczek
Daro
____
____
Posty: 160
Rejestracja: sobota, 9 stycznia 2010, 09:47

Re: Export TXT, CAD

Post autor: Daro »

sorry, nie widzę sensu dodawania tej opcji.

wystarczy w windowsie przypiąć sobie katalog Dropboxa do "Szybkiego Dostępu" i dwa szybkie kliknięcia wystarczą aby mieć ustawioną ściężkę dropboxa, jak i każdą inną.
Załączniki
dropbox02.jpg
dropbox02.jpg (117.82 KiB) Przejrzano 449 razy
dropbox01.jpg
dropbox01.jpg (76.97 KiB) Przejrzano 449 razy
Awatar użytkownika
arttiq
_____
_____
Posty: 314
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 09:56
Lokalizacja: pomorze

Re: Export TXT, CAD

Post autor: arttiq »

Jakby działało, to by załawiło sprawe :)
Mi nie chce Windows nic przypinać ani odpinać...
pozdrawiam
arttiq
tomek
____
____
Posty: 168
Rejestracja: czwartek, 21 kwietnia 2005, 22:57

Re: Export TXT, CAD

Post autor: tomek »

Może opcja ( nie tylko drogbox) ale też FTP z przypominaczem (wysłać? -oczywiście do wyłączenia)
[size=134][url=http://www.geodezja.net.pl/]www.geodezja.net.pl[/url][/size]
ODPOWIEDZ