Rzutowanie punktu na prostą- propozycje zmian

Propozycje dotyczące rozszerzenia bądź modyfikacji istniejących opcji.
marcinn
VIP
VIP
Posty: 876
Rejestracja: czwartek, 7 marca 2013, 12:52
Lokalizacja: oświęcim

Rzutowanie punktu na prostą- propozycje zmian

Post autor: marcinn »

Czy można dołożyć opcję autonumeracji w ikonce "rzutowanie punktu na prostą"?
Dobrze, żeby też po kliknięciu "oblicz" można było wskazywać kolejny punkt do rzutowania- aktualnie wskakuje nr pkt zrzutowanego
marcinn
VIP
VIP
Posty: 876
Rejestracja: czwartek, 7 marca 2013, 12:52
Lokalizacja: oświęcim

Re: Rzutowanie punktu na prostą- propozycje zmian

Post autor: marcinn »

Ponawiam prośbę- czy jest możliwe, żeby po kliknięciu przycisku oblicz można było od razu wskazywać kolejny punkt do rzutowania? Byłoby to dużo wygodniejsze rozwiązanie niż wklepywanie punktu z klawiatury
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 7335
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Rzutowanie punktu na prostą- propozycje zmian

Post autor: Jurek B. »

marcinn pisze: wtorek, 12 października 2021, 10:15 Ponawiam prośbę- czy jest możliwe, żeby po kliknięciu przycisku oblicz można było od razu wskazywać kolejny punkt do rzutowania? Byłoby to dużo wygodniejsze rozwiązanie niż wklepywanie punktu z klawiatury
Przekazałem programiście, ale to podobno dość skomplikowane więc nie gwarantuję że szybko będzie.
Pozdrawiam Jurek B.
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 7335
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Rzutowanie punktu na prostą- propozycje zmian

Post autor: Jurek B. »

czy jest możliwe, żeby po kliknięciu przycisku oblicz można było od razu wskazywać kolejny punkt do rzutowania?
W wersji testowej jest to już zmienione.
Pozdrawiam Jurek B.
marcinn
VIP
VIP
Posty: 876
Rejestracja: czwartek, 7 marca 2013, 12:52
Lokalizacja: oświęcim

Re: Rzutowanie punktu na prostą- propozycje zmian

Post autor: marcinn »

Jurek B. pisze: poniedziałek, 18 października 2021, 11:12
czy jest możliwe, żeby po kliknięciu przycisku oblicz można było od razu wskazywać kolejny punkt do rzutowania?
W wersji testowej jest to już zmienione.
Teraz jest rewelacja! Przyspieszyło pracę o 200% :)
ODPOWIEDZ