Wczytanie projektu

Propozycje dotyczące rozszerzenia bądź modyfikacji istniejących opcji.
marioo
VIP
VIP
Posty: 988
Rejestracja: piątek, 23 czerwca 2006, 08:22
Lokalizacja: Białystok

Wczytanie projektu

Post autor: marioo » wtorek, 23 lutego 2010, 09:53

Chyba po ostatniej aktualizacji, po wczytaniu kopii projektu, na liście pojawia się on z rozwiniętymi wszystkimi warstwami, rastrami i obliczeniami. Jest to zbędne i zmusza do niepotrzebnego klikania. Proszę o poprawienie ...
Pozdrawiam

Zbyszek_Gr.
____
____
Posty: 211
Rejestracja: niedziela, 20 marca 2005, 14:36
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Zbyszek_Gr. » wtorek, 23 lutego 2010, 17:20

Potwierdzam, bardzo uciążliwa sprawa.
Przy dużej ilości tabel potrzeba sporo zdrowia i cierpliwości.
Pozdrawiam - Zbigniew Gruszczyński (Bydgoszcz)

lfLF
____
____
Posty: 220
Rejestracja: czwartek, 21 kwietnia 2005, 17:33

Post autor: lfLF » wtorek, 23 lutego 2010, 18:03

Potwierdzam, problem istnieje.

janek60
__
__
Posty: 35
Rejestracja: poniedziałek, 18 września 2006, 08:41
Kontakt:

Post autor: janek60 » wtorek, 23 lutego 2010, 19:52

Zamknąć i otworzyć program..pomaga, nie trzeba klikać.

marioo
VIP
VIP
Posty: 988
Rejestracja: piątek, 23 czerwca 2006, 08:22
Lokalizacja: Białystok

Post autor: marioo » piątek, 5 marca 2010, 09:09

Po ostatniej aktualizacji nic się nie zmieniło :( Wczytany jeden projekt, a rozwinięta lista zawala całe okno. Proszę o wprowadzenie poprawki i zlikwidowanie rozwijania całego drzewa projektu. Czy da się to zrobić?
Załączniki
aa.jpg
aa.jpg (48.69 KiB) Przejrzano 862 razy
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6072
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Post autor: Jurek B. » poniedziałek, 8 marca 2010, 13:14

Witam
Znaleźliśmy powód tego rozwijania i zmieniliśmy ustawienia w programie - teraz już powinno być ok - proszę pobrać plik cgeo8.exe:
http://www.softline.xgeo.pl/test/cgeo8.exe
Pozdrawiam Jurek B.

ODPOWIEDZ