problem z wyświetlaniem rastra w cgeo 2.0

Dyskusje na temat programu C-Geo i GeoZasiewy na Palmtopa oraz wersji na system Android
megageo
_
_
Posty: 1
Rejestracja: sobota, 8 listopada 2008, 14:24

problem z wyświetlaniem rastra w cgeo 2.0

Post autor: megageo » sobota, 8 listopada 2008, 14:36

Witam.
Jestem nowym użytkownikiem C-Geo na PPC i mam kłopot z rastrem, a mianowicie mogę robić zbliżenia tylko do pewnego momentu, tj. trzy razy. Potem raster znika. :cry:

geobiuro
______
______
Posty: 548
Rejestracja: sobota, 19 marca 2005, 14:26

Post autor: geobiuro » sobota, 8 listopada 2008, 16:25

Witam

Tak jest, potwierdzam to.
W wersji 1.0 powiękrzenie rastra było nieograniczone.

Z powazaniem.
AM

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 801
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Post autor: Wojtek P. » piątek, 14 listopada 2008, 14:18

Witam
Proszę spróbowac z nowym konwerterem. Jeżeli problem bedzie sie powtarzał to prosze wysłać do nas raster oryginalny (przed konwersją)
Pozdrawiam
-To serve and protect-

ODPOWIEDZ