przeniesienie na warstwę działek

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 748
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

przeniesienie na warstwę działek

Post autor: maciekwu » sobota, 12 maja 2018, 09:18

chciałbym linie (obiekty otwarte)z warstwy "inna" przenieść na warstwę "działki" czy da się to zrobić ewentualnie jak? Sprawa dosyć pilna

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 5726
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: przeniesienie na warstwę działek

Post autor: Jurek B. » niedziela, 13 maja 2018, 12:12

Można to zrobić, ale wcześniej trzeba ustawić warstwę działek jako inna, a po przeniesieniu na nią obiektów, ustawić z powrotem jako warstwa Działki.
Pozdrawiam Jurek B.

maciekwu
VIP
VIP
Posty: 748
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: przeniesienie na warstwę działek

Post autor: maciekwu » niedziela, 13 maja 2018, 12:37

bardzo dziękuję za szybką odpowiedź :D

ODPOWIEDZ