Edytor wg K-1

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
kuba
___
___
Posty: 88
Rejestracja: wtorek, 4 października 2016, 17:28

Edytor wg K-1

Post autor: kuba » poniedziałek, 11 czerwca 2018, 21:52

Witam, może ktoś mi pomoże - robię plik SHP dla energetyki.Kody mają być wg K1. Tworzę projekt wg szablonu energetyka.sz. Zestaw kodów K-1. Rysuję np linie podziemna eN i mam zaznaczoną opcję przypisuj obiektom kod... W opcjach programu ma też K-1. Wybierając warstwę energ@kable jako edytowalną i wybierając edytor mapy obiektowej wnawet nak wprowadzę kod UPE (K1) tworzy mi warstwę wg szablonu 2015 i oznaczenie wg 2015 czyli SUPE_01. Gdzie robię błąd? Ten sam problem będę miał z pozostałymi kodami. Liczę na pomoc i pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 5701
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Edytor wg K-1

Post autor: Jurek B. » wtorek, 12 czerwca 2018, 07:58

Witam, chyba najlepiej byłoby zadzwonić do mnie (może być na nr komórkowy podany w Pomoc- O programie) - tak będzie łatwiej pomóc niż na forum.
Pozdrawiam Jurek B.

Awatar użytkownika
logis
Team
Team
Posty: 589
Rejestracja: wtorek, 13 grudnia 2005, 11:34
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Edytor wg K-1

Post autor: logis » wtorek, 12 czerwca 2018, 11:16

Wyjaśniliśmy to podczas rozmowy telefonicznej.
Jacek

ODPOWIEDZ