pokaż współrzędne w innym układzie

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 810
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

pokaż współrzędne w innym układzie

Post autor: maciekwu » środa, 13 marca 2019, 11:03

czy funkcja pokaż współrzędne w innym układzie działa? Mapa robocza, zaznaczam przycisk i zero reakcji. Najnowsza wersja z plikiem testowym

trazja
Team
Team
Posty: 389
Rejestracja: wtorek, 10 marca 2015, 20:49

Re: pokaż współrzędne w innym układzie

Post autor: trazja » środa, 13 marca 2019, 13:28

Na najnowszej, dzisiejszej wersji testowej działa

maciekwu
VIP
VIP
Posty: 810
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: pokaż współrzędne w innym układzie

Post autor: maciekwu » środa, 13 marca 2019, 14:07

dziękuję za pomoc teraz działa. Na wersji pobranej dzisiaj rano nie działał

ODPOWIEDZ