GML - Punkt wysokościowy naturalny

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
ox303
__
__
Posty: 48
Rejestracja: wtorek, 31 sierpnia 2010, 17:50

GML - Punkt wysokościowy naturalny

Post autor: ox303 » poniedziałek, 13 maja 2019, 10:13

Czy ktoś mógłby sprawdzić jak u niego działa wstawienie "Punkt wysokościowy naturalny" z narzędzia "edytor mapy obiektowej"?
Zastanawiam się czy to tylko u mnie punk ląduje na warstwie budowla hydrotechniczna i nie pojawia się okno do uzupełnienia atrybutów bazy.

--
pozdrawiam
michał

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 778
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: GML - Punkt wysokościowy naturalny

Post autor: Wojtek P. » poniedziałek, 13 maja 2019, 10:50

Witam
Prawdopodobnie coś z szablonem. Może zły był ustawiony przy zakładaniu tabeli
Proszę założyć nowy projekt z szablonem Mapa zasadnicza 2015.zmp i zestawem kodów Mapa zasadnicza 2015 i tam spraweić (oczywiście edytor mapy obiektowej też musi być z zestawem Mapa zasadnicza 2015)
Jak będzie problem proszę o kontakt z serwisem
-To serve and protect-

ox303
__
__
Posty: 48
Rejestracja: wtorek, 31 sierpnia 2010, 17:50

Re: GML - Punkt wysokościowy naturalny

Post autor: ox303 » poniedziałek, 13 maja 2019, 11:06

Dziękuję, faktycznie na czystym projekcie z szablonem "Mapa zasadnicza 2015.zmp" działa ok, problem w tym, że zrobiłem na jego bazie swój szablon i tam coś się popsuło a nie bardzo mam ochotę wszystko od nowa ustawiać. Czy da się jakoś poprawić swój szablon ?

--
pozdrawiam
michał

ox303
__
__
Posty: 48
Rejestracja: wtorek, 31 sierpnia 2010, 17:50

Re: GML - Punkt wysokościowy naturalny

Post autor: ox303 » poniedziałek, 13 maja 2019, 11:15

ok, wystarczyło poprawić w mapa -> kody - warstwy

--
pozdrawiam
Michał

ODPOWIEDZ