połączenie z DropBox

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
Awatar użytkownika
arttiq
_____
_____
Posty: 299
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 09:56
Lokalizacja: pomorze

połączenie z DropBox

Post autor: arttiq » piątek, 3 kwietnia 2020, 12:22

Witam,

mam problemy z połączeniem się z DropBoxem. Wykonałem wszystko zgodnie z zaleceniami w Wiki, skasowałem również folder "dtokens" w rejestrze, ale po wprowadzeniu: App key i app secret, mam następujące komunikaty:
Załączniki
cgeo1.jpg
cgeo1.jpg (60.33 KiB) Przejrzano 2090 razy
pozdrawiam
arttiq

Awatar użytkownika
arttiq
_____
_____
Posty: 299
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 09:56
Lokalizacja: pomorze

Re: połączenie z DropBox

Post autor: arttiq » piątek, 3 kwietnia 2020, 12:23

jeszcze:
Załączniki
cgeo2.jpg
cgeo2.jpg (18.47 KiB) Przejrzano 2089 razy
pozdrawiam
arttiq

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6331
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: połączenie z DropBox

Post autor: Jurek B. » piątek, 3 kwietnia 2020, 14:32

Sprawdziłem i widzę, że DropBox wymaga teraz dodatkowych ustawień, nie wiem czy uda się je szybko wprowadzić, ale spróbujemy.
Pozdrawiam Jurek B.

Daro
____
____
Posty: 131
Rejestracja: sobota, 9 stycznia 2010, 09:47

Re: połączenie z DropBox

Post autor: Daro » poniedziałek, 6 kwietnia 2020, 12:11

bardzo brakuje tej funkcjonalności.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6331
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: połączenie z DropBox

Post autor: Jurek B. » poniedziałek, 6 kwietnia 2020, 12:25

To dość skomplikowane i musi potrwać, bo zespół DropBOX wymaga kilku tygodniowego oczekiwania na autoryzację takich połączeń teraz.
Pozdrawiam Jurek B.

ODPOWIEDZ