raporty z C-Geo do Organizera

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 941
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

raporty z C-Geo do Organizera

Post autor: maciekwu » czwartek, 10 września 2020, 17:58

przy przenoszeniu raportów z c-Geo z poziomu edytora do Geo Organizera nie następuje przenoszenie stopek i nagłówków chociaż kiedyś działało dobrze

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6590
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: raporty z C-Geo do Organizera

Post autor: Jurek B. » czwartek, 10 września 2020, 18:41

Faktycznie nie ma, dziękuję za informację, przekazałem programiście do sprawdzenia.
Pozdrawiam Jurek B.

maciekwu
VIP
VIP
Posty: 941
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: raporty z C-Geo do Organizera

Post autor: maciekwu » poniedziałek, 14 września 2020, 18:27

pojawił się inny problem. Mam raporty z obliczenia powierzchni. Jest ich kilka. Zaznaczam je i przechodzę do edytora. Z tego poziomu przenoszę do Geo Organizera. Niestety przechodzi tylko pierwsza strona. Powtarzałem kilkakrotnie, (oczywiście bez stopek i nagłówków).

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6590
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: raporty z C-Geo do Organizera

Post autor: Jurek B. » poniedziałek, 14 września 2020, 18:31

Ok, przekazałem programiście.
Pozdrawiam Jurek B.

maciekwu
VIP
VIP
Posty: 941
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: raporty z C-Geo do Organizera

Post autor: maciekwu » wtorek, 15 września 2020, 12:26

po pobraniu dzisiaj pliku testowego Cgeo jest już OK. Dziękuję.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6590
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: raporty z C-Geo do Organizera

Post autor: Jurek B. » wtorek, 15 września 2020, 12:45

Tak, jest również tam poprawka nagłówków raportów do GeoOrganizera - tylko żeby zaczęły się pojawiać, trzeba wejść do opcji raportów i zatwierdzić bieżące ustawienia.
Pozdrawiam Jurek B.

maciekwu
VIP
VIP
Posty: 941
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: raporty z C-Geo do Organizera

Post autor: maciekwu » wtorek, 15 września 2020, 13:11

Dziękuję. Działa. :D

ODPOWIEDZ