C geo protokół ustalenia przebiegu granic

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
pomiar
_____
_____
Posty: 279
Rejestracja: piątek, 12 lipca 2019, 17:43
Lokalizacja: Wadowice
Kontakt:

C geo protokół ustalenia przebiegu granic

Post autor: pomiar »

Witam. Tworzę protokoły ustalenia i chciałbym żeby oznaczone na niebiesko komórki były scalane ewentualnie żeby oznaczone na czerwono linie były niewidoczne. W tym momencie tworzą się tak jakby np. lp 1 składała się z dwóch osobnych komórek dla szkicu daty sposobu ustalenia i adnotacji.
Można gdzieś to zmienić ??
Załączniki
1.jpg
1.jpg (190.34 KiB) Przejrzano 893 razy
Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2669
Rejestracja: piątek, 18 marca 2005, 23:01

Re: C geo protokół ustalenia przebiegu granic

Post autor: grzes »

Protokół w wersji 2 ma to ukrywanie linii - troche to skomplikowane (na zakładce Kod w opcji edycji szablonu jest to realizowane)
pozdrawiam
grzes
pomiar
_____
_____
Posty: 279
Rejestracja: piątek, 12 lipca 2019, 17:43
Lokalizacja: Wadowice
Kontakt:

Re: C geo protokół ustalenia przebiegu granic

Post autor: pomiar »

Za dużo kombinacji a za mało czasu :mrgreen: dzięki za odpowiedź
marcinn
VIP
VIP
Posty: 895
Rejestracja: czwartek, 7 marca 2013, 12:52
Lokalizacja: oświęcim

Re: C geo protokół ustalenia przebiegu granic

Post autor: marcinn »

Jest w protokole trochę literówek w stosunku do wzoru z rozporz.- nie jest to "jota w jotę"
ODPOWIEDZ