swde- potwierdzenie nadania

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
marcinn
VIP
VIP
Posty: 915
Rejestracja: czwartek, 7 marca 2013, 12:52
Lokalizacja: oświęcim

swde- potwierdzenie nadania

Post autor: marcinn »

Czy jest możliwość edycji wzoru potwierdzenia nadania w zakładce adresowanie?
Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2696
Rejestracja: piątek, 18 marca 2005, 23:01

Re: swde- potwierdzenie nadania

Post autor: grzes »

Przycisk "Ustawienia" -> Edytuj szablon zwrotki. O tą opcję chodzi?
pozdrawiam
grzes
marcinn
VIP
VIP
Posty: 915
Rejestracja: czwartek, 7 marca 2013, 12:52
Lokalizacja: oświęcim

Re: swde- potwierdzenie nadania

Post autor: marcinn »

Nie, nie. W ustawieniach można edytować koperty oraz zwrotki. A chodzi mi o "potwierdzenia nadania", które też można wygenerować w oknie "Koperty i zwrotki". Okazuje się, że ten wzór jest już trochę nieaktualny. Ponadto chciałem go trochę zmniejszyć, ponieważ podczas druku wybieram opcję "połącz małe strony" i trochę brakuje, żeby wyszły 4 potwierdzenia na jednej stronie. Chyba, żeby dało się tam coś dorzucić, żeby to dostosował do wydruku A4?
Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2696
Rejestracja: piątek, 18 marca 2005, 23:01

Re: swde- potwierdzenie nadania

Post autor: grzes »

Ten szablon potwierdzenia nadania edytuje sie chyba tak samo jak zwrotkę - proszę rozwinąć listę zwrotek - na dole powinien być szablon "potwierdzenie_nadania" (teraz nie mam jak sprawdzić ale o ile pamiętam to tak było)
pozdrawiam
grzes
marcinn
VIP
VIP
Posty: 915
Rejestracja: czwartek, 7 marca 2013, 12:52
Lokalizacja: oświęcim

Re: swde- potwierdzenie nadania

Post autor: marcinn »

grzes pisze: wtorek, 30 listopada 2021, 12:08 Ten szablon potwierdzenia nadania edytuje sie chyba tak samo jak zwrotkę - proszę rozwinąć listę zwrotek - na dole powinien być szablon "potwierdzenie_nadania" (teraz nie mam jak sprawdzić ale o ile pamiętam to tak było)
Racja- dziękuję za podpowiedź! Ale przydałoby się kolejne okienko z wyborem tak jak dla kopert i zwrotek, bo żeby to działało to muszę nadpisać istniejący szablon. Tworząc nowy szablon jest on generowany dla zwrotek, a nie potwierdzeń nadania
ODPOWIEDZ