Strona 1 z 1

Wstaw opis

: poniedziałek, 12 września 2016, 17:54
autor: MACIERZ
Czy przy wstawianiu opisu do punktu program nie może pamiętać ostatnich ustawień ?
Wstawiam wybiórczo rzędne i uparcie program narzuca mi nr punktu mimo poprzedniego odhaczenia wysokości.

Re: Wstaw opis

: wtorek, 13 września 2016, 09:19
autor: Jurek B.
U nas pamięta - sprawdziliśmy na kilku komputerach - czy na pewno są pełne uprawnienia do katalogu C-GEO? tu info

Re: Wstaw opis

: wtorek, 13 września 2016, 18:32
autor: MACIERZ
Są uprawnienia

Re: Wstaw opis

: wtorek, 13 września 2016, 18:42
autor: Jurek B.
chodzi o uprawnienia do katalogu C-GEO - opis w tym samym artykule

Re: Wstaw opis

: wtorek, 13 września 2016, 20:19
autor: MACIERZ
Mam chyba dobrze odhaczone

Re: Wstaw opis

: wtorek, 13 września 2016, 20:21
autor: MACIERZ
zrzut

Re: Wstaw opis

: wtorek, 13 września 2016, 20:34
autor: Jurek B.
Wygląda dobrze, najlepiej skontaktować się jutro z naszym serwisem.

Re: Wstaw opis

: środa, 14 września 2016, 10:57
autor: Jurek B.
Sprawa się wyjaśniła - chodziło o inną funkcję w programie.

Re: Wstaw opis

: piątek, 22 maja 2020, 11:30
autor: marcinn
Podczas wstawiania opisu do punktu (Mapa>wstaw opis>wstaw opis dla punktów) program mi się zawiesza. Czy tylko u mnie tak jest'? Sprawdzane na kilku projektach i to samo

Re: Wstaw opis

: czwartek, 28 maja 2020, 09:42
autor: marcinn
Ponawiam pytanie- czy to jest jakiś błąd w programie czy u mnie coś nie tak?

Re: Wstaw opis

: czwartek, 28 maja 2020, 11:26
autor: Wojtek P.
Proszę o kontakt z serwisem