Strona 1 z 1

Eksport punktów do pliku tekstowego...

: piątek, 8 grudnia 2017, 16:20
autor: Zibi123
Po wybraniu opcji Plik -> Eksport -> Plik tekstowy (nie zawsze) pojawia mi się taki komunikat. Co jest powodem tego komunikatu?

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

: piątek, 8 grudnia 2017, 18:09
autor: Jurek B.
Dziwne, przydałoby się skontaktować z serwisem w momencie wystąpienia tego komunikatu - może wtedy kontakcie online coś szczególnego byśmy zauważyli.

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

: poniedziałek, 11 grudnia 2017, 10:39
autor: Zibi123
Zgodnie z sugestią Panie Jurku ... Próbuję pobrać wersję testową i ... Niestety problem z pobieraniem. Owszem plik jest bardzo szybko pobierany ale nie daje się uruchomić. Tak więc nie mogę sprawdzić czy błąd został poprawiony w wersji testowej. Poczekam jeszcze ... do następnej aktualizacji.

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

: poniedziałek, 11 grudnia 2017, 11:00
autor: Jurek B.
Może też Pan ponownie pobrać ostatnią aktualizację - tam też jest już to poprawione.

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

: wtorek, 30 marca 2021, 08:25
autor: marcinn
Czy jest możliwość dodania przy eksporcie w prawym dolnym rogu (tam gdzie jest drukowanie H) opcji "jeżeli brak H to eksportuj 0.00" ?
Bardzo przydałaby się taka możliwość, bo niektóre programy wczytują zgodnie z separatorem i jeżeli brak jest jakiejś pozycji to kolejna wczytuje się w nie to miejsce co trzeba.

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

: piątek, 2 kwietnia 2021, 10:53
autor: Jurek B.
marcinn pisze: wtorek, 30 marca 2021, 08:25 Czy jest możliwość dodania przy eksporcie w prawym dolnym rogu (tam gdzie jest drukowanie H) opcji "jeżeli brak H to eksportuj 0.00" ?
Bardzo przydałaby się taka możliwość, bo niektóre programy wczytują zgodnie z separatorem i jeżeli brak jest jakiejś pozycji to kolejna wczytuje się w nie to miejsce co trzeba.
Dodane w wersji testowej.