jak wyłączyć mapę w tle?

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
Kokosz
_
_
Posty: 6
Rejestracja: piątek, 20 maja 2016, 22:56

jak wyłączyć mapę w tle?

Post autor: Kokosz » wtorek, 5 lutego 2019, 18:54

Witam,
przy zakładaniu nowej tabeli dodałem istniejącą tabelę jako "mapę w tle". Teraz chciałbym ją odłączyć. Proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam, Kokosz.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 5998
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: jak wyłączyć mapę w tle?

Post autor: Jurek B. » wtorek, 5 lutego 2019, 19:48

Witam, w legendzie można odłączyć podłączoną mapę - tu jest opis tej funkcji - na końcu.
Pozdrawiam Jurek B.

Kokosz
_
_
Posty: 6
Rejestracja: piątek, 20 maja 2016, 22:56

Re: jak wyłączyć mapę w tle?

Post autor: Kokosz » wtorek, 5 lutego 2019, 20:19

Pomogło, dziękuję.

ODPOWIEDZ