Strona 1 z 1

raporty z C-Geo do Organizera

: czwartek, 10 września 2020, 17:58
autor: maciekwu
przy przenoszeniu raportów z c-Geo z poziomu edytora do Geo Organizera nie następuje przenoszenie stopek i nagłówków chociaż kiedyś działało dobrze

Re: raporty z C-Geo do Organizera

: czwartek, 10 września 2020, 18:41
autor: Jurek B.
Faktycznie nie ma, dziękuję za informację, przekazałem programiście do sprawdzenia.

Re: raporty z C-Geo do Organizera

: poniedziałek, 14 września 2020, 18:27
autor: maciekwu
pojawił się inny problem. Mam raporty z obliczenia powierzchni. Jest ich kilka. Zaznaczam je i przechodzę do edytora. Z tego poziomu przenoszę do Geo Organizera. Niestety przechodzi tylko pierwsza strona. Powtarzałem kilkakrotnie, (oczywiście bez stopek i nagłówków).

Re: raporty z C-Geo do Organizera

: poniedziałek, 14 września 2020, 18:31
autor: Jurek B.
Ok, przekazałem programiście.

Re: raporty z C-Geo do Organizera

: wtorek, 15 września 2020, 12:26
autor: maciekwu
po pobraniu dzisiaj pliku testowego Cgeo jest już OK. Dziękuję.

Re: raporty z C-Geo do Organizera

: wtorek, 15 września 2020, 12:45
autor: Jurek B.
Tak, jest również tam poprawka nagłówków raportów do GeoOrganizera - tylko żeby zaczęły się pojawiać, trzeba wejść do opcji raportów i zatwierdzić bieżące ustawienia.

Re: raporty z C-Geo do Organizera

: wtorek, 15 września 2020, 13:11
autor: maciekwu
Dziękuję. Działa. :D