autozapis/archiwizacja czy działa?

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
kouczan
____
____
Posty: 111
Rejestracja: niedziela, 31 października 2010, 13:36

Re: autozapis/archiwizacja czy działa?

Post autor: kouczan » środa, 22 marca 2017, 19:31

Czy jest jakaś opcja przywrócenia wersji tabeli za pomocą folderu backup? Mam ustawiony w opcjach autozapis co 30 minut i 1 kopie do przechowywania. Tworzy się folder backup ale na liście projektów nie ma wyświetlonej zarchiwizowanej wersji tabeli. Mam włączoną indeksację plików na dysku.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6079
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: autozapis/archiwizacja czy działa?

Post autor: Jurek B. » środa, 22 marca 2017, 20:08

Na nazwie archiwum proszę nacisnąć prawy klawisz myszki i wywołać przywrócenie wersji archiwalnej.
Załączniki
Przechwytywanie.JPG
Przechwytywanie.JPG (25.45 KiB) Przejrzano 1057 razy
Pozdrawiam Jurek B.

kouczan
____
____
Posty: 111
Rejestracja: niedziela, 31 października 2010, 13:36

Re: autozapis/archiwizacja czy działa?

Post autor: kouczan » czwartek, 23 marca 2017, 08:05

Właśnie sęk w tym, że pomimo ustawienia autozapisu i widocznego katalogu backup nie mam tej opcji wyświetlonej.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6079
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: autozapis/archiwizacja czy działa?

Post autor: Jurek B. » czwartek, 23 marca 2017, 09:35

Tu bez kontaktu bezpośredniego nie mogę więcej pomóc - być może ma Pan ograniczone uprawnienia do modyfikacji/zapisu plików w katalogu C-GEO. Zalecam więc kontakt z naszym serwisem.
Pozdrawiam Jurek B.

ODPOWIEDZ