C-Raster błąd

Uwagi i problemy związane z programem (modułem) C-Raster
radeck
__
__
Posty: 32
Rejestracja: środa, 8 lutego 2012, 11:19

C-Raster błąd

Postautor: radeck » wtorek, 3 października 2017, 12:51

Witam.
Po próbie zapisu pliku do TIFF, oraz przy próbie kalbracji wywala mi błąd:

Obrazek

Program przeinstalowany. Nic nie dało.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 709
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: C-Raster błąd

Postautor: Wojtek P. » wtorek, 3 października 2017, 13:36

Proszę zainstalować Frameworka
-To serve and protect-

radeck
__
__
Posty: 32
Rejestracja: środa, 8 lutego 2012, 11:19

Re: C-Raster błąd

Postautor: radeck » wtorek, 3 października 2017, 15:33

Framework już zainstalowany.

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 709
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: C-Raster błąd

Postautor: Wojtek P. » środa, 4 października 2017, 09:36

Prawdopodobnie antywirus "zajął się" plikiem msvcr71.dll . Można go pobrać na przykład z TĄD i wgrać do katalogu C-GEO/BIN
-To serve and protect-

radeck
__
__
Posty: 32
Rejestracja: środa, 8 lutego 2012, 11:19

Re: C-Raster błąd

Postautor: radeck » czwartek, 5 października 2017, 11:24

Wgranie pliku nie pomogło. Próbowałem przeinstalować do innych folderów. Nie dało to żadnych rezultatów.

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 709
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: C-Raster błąd

Postautor: Wojtek P. » czwartek, 5 października 2017, 12:17

To proszę o kontakt
-To serve and protect-


Wróć do „Program C-Raster”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość