szablon projektu

Dyskusje na temat i możliwość umieszczenia własnych plików definicji linii, szablonów, formularzy
GEOMAG
___
___
Posty: 50
Rejestracja: niedziela, 31 sierpnia 2014, 08:08
Lokalizacja: woj. dolnośląskie

szablon projektu

Post autor: GEOMAG » sobota, 28 marca 2015, 23:00

Mam dwa pytania może ktoś już się z tym spotkał:
* potrzebuje szablon projektu z ustawieniami TurboMapy ale uwzględniający poza starymi warstwami nowe warstwy obiektów BDOT i GESUT, jeżeli ktoś już taki zrobił i może udostępnić to będę wdzięczny
* czy istnieje jakiś sposób żeby zmienić styl linnii kolorystykę itp ale na istniejącej już tabeli, mam sporo warstw z określonymi ustawieniami i chciałbym zmienić te ustawienia na ustawienia tabeli z innego projektu

bartek1122
____
____
Posty: 234
Rejestracja: sobota, 25 grudnia 2010, 11:06

Re: szablon projektu

Post autor: bartek1122 » niedziela, 29 marca 2015, 19:52

Ad 2. Na tabeli w której są już ustawione style linii itp zapisz np na pulpit stan legendy i wczytaj ją do tabeli w której mają być wprowadzone zmiany- mi to pomaga.
Jest jeszcze jakiś inny sposób ale zapomniałem jak to się robiło- ktoś z zespołu softline napewno podpowie :D

GEOMAG
___
___
Posty: 50
Rejestracja: niedziela, 31 sierpnia 2014, 08:08
Lokalizacja: woj. dolnośląskie

Re: szablon projektu

Post autor: GEOMAG » niedziela, 29 marca 2015, 23:11

Dzięki za odpowiedz to działa :) = bosko :)

ODPOWIEDZ