Wczytywanie wyrównania wysokościowego.

Pytania, problemy, propozycje rozwoju modułu
Awatar użytkownika
zbigniew
_____
_____
Posty: 410
Rejestracja: wtorek, 22 marca 2005, 09:26

Wczytywanie wyrównania wysokościowego.

Post autor: zbigniew » środa, 20 lutego 2013, 21:26

Dziś napotkałem taką mała drobnostkę : przy wczytywaniu wyrównania sieci wysokościowej stworzonej w starym module wyrównania, nowy moduł nie rozpoznaje punktow nawiązania, które powinien wykryć jako 1D. Czy dałoby radę "dorobić" ten detal ? 8)
Pozdrawiam Zbigniew P.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6036
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Wczytywanie wyrównania wysokościowego.

Post autor: Jurek B. » czwartek, 21 lutego 2013, 09:58

Dzięki za cenną podpowiedź - oczywiście wprowadzimy, przy większej ilości nawiązań rzeczywiście trzeba się teraz naklikać jeśli się wczyta zadanie ze "starego wyrównania" sieci wysokościowej.
Pozdrawiam Jurek B.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6036
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Wczytywanie wyrównania wysokościowego.

Post autor: Jurek B. » czwartek, 21 lutego 2013, 14:51

W wersji testowej - wprowadzone.
Pozdrawiam Jurek B.

geobar
____
____
Posty: 203
Rejestracja: czwartek, 7 maja 2009, 08:49

Re: Wczytywanie wyrównania wysokościowego.

Post autor: geobar » czwartek, 21 lutego 2013, 15:16

Proszę o link do wersji testowej

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6036
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Wczytywanie wyrównania wysokościowego.

Post autor: Jurek B. » czwartek, 21 lutego 2013, 19:07

Pozdrawiam Jurek B.

ODPOWIEDZ