tworzenie szablonu dokumentu

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 832
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

tworzenie szablonu dokumentu

Post autor: maciekwu » czwartek, 22 sierpnia 2019, 12:07

przy rozgraniczeniu czy ustaleniu granic robota wykonywana jest przez firmę natomiast na gruncie przez konkretnego geodetę uprawnionego. Jak do szablonu można wprowadzić dane Firmy i tego konkretnego geodety?

Awatar użytkownika
FaFaL
VIP
VIP
Posty: 2682
Rejestracja: poniedziałek, 11 lipca 2005, 14:09
Lokalizacja: Opole..Kraków
Kontakt:

Re: tworzenie szablonu dokumentu

Post autor: FaFaL » czwartek, 22 sierpnia 2019, 18:14

Proponuje założyć sobie dodatkowe pola typu słownikowego na drugiej zakładce okna edycji roboty.
Pozdrawiam Rafał Kocierz

maciekwu
VIP
VIP
Posty: 832
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: tworzenie szablonu dokumentu

Post autor: maciekwu » czwartek, 22 sierpnia 2019, 18:27

Myślałem raczej o wprowadzeniu w metrykę roboty pola dla wykonującego (kierownika roboty), która byłaby także zaczytywana do formularza zgłoszenia roboty.

ODPOWIEDZ