GeoOrganizer

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
Awatar użytkownika
Maciej_o2
_____
_____
Posty: 257
Rejestracja: środa, 11 marca 2009, 12:56

GeoOrganizer

Post autor: Maciej_o2 » piątek, 15 maja 2020, 12:30

Ave
Przeniosłem wszystko na nowy komputer.
Jest problem z Rachunkami.
Szablon zedytowany prze zemnie, wystawiam rachunek, drukuję, widzi go na podglądzie wydruki.
Po restarcie komputera nie widzi rachunku na wydruku. Na liście są, edytować można, ale na podglądzie wydruku pusta kartka i tak drukuje.
Pozdrawiam
Andrzej Maciejczek

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 834
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: GeoOrganizer

Post autor: Wojtek P. » piątek, 15 maja 2020, 14:26

Proszę spróbować ustawić inną drukarkę - na przykład wirtualną . Czy tam jest podgląd?
-To serve and protect-

Awatar użytkownika
ariel0-0
_____
_____
Posty: 470
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 00:02
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Re: GeoOrganizer

Post autor: ariel0-0 » poniedziałek, 18 maja 2020, 17:38

pusty ekran na podglądzie pojawia się jeśli otworzysz fakturę z podglądu wszystkich faktur, kiedy nie jest wybrana robota do której jest przypisana dana faktura
Have a nice day

Awatar użytkownika
Maciej_o2
_____
_____
Posty: 257
Rejestracja: środa, 11 marca 2009, 12:56

Re: GeoOrganizer

Post autor: Maciej_o2 » czwartek, 21 maja 2020, 19:55

Faktycznie, tak to działa, ale nie można klikać "Wszystkie"

Wydaje mi się, że kiedyś działało to nawet jak były wszystkie faktury widoczne i nawet jak nie byłeś na danej pracy.
Pozdrawiam
Andrzej Maciejczek

ODPOWIEDZ