Status kolor

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
Awatar użytkownika
Maciej_o2
_____
_____
Posty: 299
Rejestracja: środa, 11 marca 2009, 12:56

Status kolor

Post autor: Maciej_o2 »

Ave
Zdefiniowałem sobie różne statusy z kolorem i po zmianie statusu na status gdzie nie jest zdefiniowany kolor statusu zostaje kolor z poprzedniego statusu. Ale dotyczy to tylko statusów wpisanych kiedyś tam. Nowe, wpisane zmienia kolor dobrze. Trzeba stare statusy dać edytuj i zapisać na nowo, to wtedy zmienia kolor.
I jeszcze może dodać kolor domyślny, bo jak się ustawi kolor to nie idzie powrócić do koloru domyślnego.
Pozdrawiam
Andrzej Maciejczek
Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2585
Rejestracja: piątek, 18 marca 2005, 23:01

Re: Status kolor

Post autor: grzes »

Maciej_o2 pisze: piątek, 19 lutego 2021, 12:34 I jeszcze może dodać kolor domyślny, bo jak się ustawi kolor to nie idzie powrócić do koloru domyślnego.
Działa "Del" (musi być zwinięta paleta)
pozdrawiam
grzes
Awatar użytkownika
Maciej_o2
_____
_____
Posty: 299
Rejestracja: środa, 11 marca 2009, 12:56

Re: Status kolor

Post autor: Maciej_o2 »

Oki, Dzięki
Pozdrawiam
Andrzej Maciejczek
ODPOWIEDZ