Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
pomiar
_____
_____
Posty: 253
Rejestracja: piątek, 12 lipca 2019, 17:43
Lokalizacja: Wadowice
Kontakt:

Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: pomiar »

Witam. Przy kopiowaniu danych z szablonu z GeoOrganizera do C Geo polskie znaki zamieniają się na symbole np. Ł na jakieś pokrętne l.
Mamy wygenerowana mapę i wrzucamy ją przec ctrl+c ctrl+v do rtf w C Geo i tam występuję problem. Wcześniej wszystko było okej
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 7257
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: Jurek B. »

Witam, niestety nic z tego nie rozumiem - najlepiej zadzwonić do serwisu - wtedy pomożemy online.
Pozdrawiam Jurek B.
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 1034
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: maciekwu »

przy pobieraniu informacji z GeoOrganizera przy powiązaniu z C-geo jest problem z kodowaniem polskich znaków. W polu opis w C-geo polskie znaki się "krzaczą"
Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 881
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: Wojtek P. »

Podobnie jak powyżej. kontakt z serwisem
-To serve and protect-
pomiar
_____
_____
Posty: 253
Rejestracja: piątek, 12 lipca 2019, 17:43
Lokalizacja: Wadowice
Kontakt:

Re: Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: pomiar »

Jeszcze wracając do tematu to tak to wygląda po skopiowaniu z GeoOrganizaera do C Geo. Po którejś aktualizacji się zepsuło
Załączniki
3.jpg
3.jpg (183.19 KiB) Przejrzano 147 razy
2.jpg
2.jpg (76.02 KiB) Przejrzano 147 razy
1.jpg
1.jpg (16.39 KiB) Przejrzano 147 razy
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 7257
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: Jurek B. »

Ok, przekazałem programiście.
Pozdrawiam Jurek B.
ODPOWIEDZ