Zmiana statusu

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
Awatar użytkownika
k_batura
____
____
Posty: 123
Rejestracja: poniedziałek, 20 czerwca 2005, 14:25
Lokalizacja: Wilkowo

Zmiana statusu

Post autor: k_batura » wtorek, 28 listopada 2017, 09:41

Witam
W oknie z robotami mam kilkadziesiąt wyswietlanych prac w trakcie....prace zakończone są odfiltrowywane...
Zmieniam status na zakończony pracy gdzieś po środku listy wyświetlanych a po tej operacji lista przewija się do góry.
Chciałbym, aby widok się nie zmieniał.

Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2285
Rejestracja: piątek, 18 marca 2005, 23:01

Re: Zmiana statusu

Post autor: grzes » wtorek, 28 listopada 2017, 21:49

Proszę sprawdzić wersję testową
W tej wersji też dodane 3 skórki i zmienione ikonki (lepiej się skalujące przy włączonej opcji powiększania czcionek)
pozdrawiam
grzes

geobar
____
____
Posty: 204
Rejestracja: czwartek, 7 maja 2009, 08:49

Re: Zmiana statusu

Post autor: geobar » wtorek, 28 listopada 2017, 22:14

Nie widać żadnej różnicy przy zmianie skórek.

Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2285
Rejestracja: piątek, 18 marca 2005, 23:01

Re: Zmiana statusu

Post autor: grzes » wtorek, 28 listopada 2017, 22:33

Powinno działać - u mnie tak wygląda:
skin.png
skin.png (37.56 KiB) Przejrzano 2373 razy
Jutro potestujemy na innych komputerach.
pozdrawiam
grzes

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 797
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: Zmiana statusu

Post autor: Wojtek P. » środa, 29 listopada 2017, 09:44

U mnie działa, u koleżanki też
-To serve and protect-

Awatar użytkownika
k_batura
____
____
Posty: 123
Rejestracja: poniedziałek, 20 czerwca 2005, 14:25
Lokalizacja: Wilkowo

Re: Zmiana statusu

Post autor: k_batura » czwartek, 30 listopada 2017, 18:17

Teraz jest OK....
Dzięki!

Awatar użytkownika
k_batura
____
____
Posty: 123
Rejestracja: poniedziałek, 20 czerwca 2005, 14:25
Lokalizacja: Wilkowo

Re: Zmiana statusu

Post autor: k_batura » piątek, 26 stycznia 2018, 09:45

Od jakiegoś czasu nie działa zmiana statusu z menu kontekstowego.

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 797
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: Zmiana statusu

Post autor: Wojtek P. » piątek, 26 stycznia 2018, 11:37

U mnie działa. Ma Pan aktualną wersję GeoOrganizera? Może szybciej będzie jak połączymy się online...
-To serve and protect-

ODPOWIEDZ