Strona 1 z 1

GeoOrganizer

: piątek, 15 maja 2020, 12:30
autor: Maciej_o2
Ave
Przeniosłem wszystko na nowy komputer.
Jest problem z Rachunkami.
Szablon zedytowany prze zemnie, wystawiam rachunek, drukuję, widzi go na podglądzie wydruki.
Po restarcie komputera nie widzi rachunku na wydruku. Na liście są, edytować można, ale na podglądzie wydruku pusta kartka i tak drukuje.

Re: GeoOrganizer

: piątek, 15 maja 2020, 14:26
autor: Wojtek P.
Proszę spróbować ustawić inną drukarkę - na przykład wirtualną . Czy tam jest podgląd?

Re: GeoOrganizer

: poniedziałek, 18 maja 2020, 17:38
autor: ariel0-0
pusty ekran na podglądzie pojawia się jeśli otworzysz fakturę z podglądu wszystkich faktur, kiedy nie jest wybrana robota do której jest przypisana dana faktura

Re: GeoOrganizer

: czwartek, 21 maja 2020, 19:55
autor: Maciej_o2
Faktycznie, tak to działa, ale nie można klikać "Wszystkie"

Wydaje mi się, że kiedyś działało to nawet jak były wszystkie faktury widoczne i nawet jak nie byłeś na danej pracy.