Wstaw opis

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
MACIERZ
____
____
Posty: 137
Rejestracja: środa, 4 maja 2005, 17:31

Wstaw opis

Post autor: MACIERZ » poniedziałek, 12 września 2016, 17:54

Czy przy wstawianiu opisu do punktu program nie może pamiętać ostatnich ustawień ?
Wstawiam wybiórczo rzędne i uparcie program narzuca mi nr punktu mimo poprzedniego odhaczenia wysokości.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6331
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Wstaw opis

Post autor: Jurek B. » wtorek, 13 września 2016, 09:19

U nas pamięta - sprawdziliśmy na kilku komputerach - czy na pewno są pełne uprawnienia do katalogu C-GEO? tu info
Pozdrawiam Jurek B.

MACIERZ
____
____
Posty: 137
Rejestracja: środa, 4 maja 2005, 17:31

Re: Wstaw opis

Post autor: MACIERZ » wtorek, 13 września 2016, 18:32

Są uprawnienia
Załączniki
mmm.jpg
mmm.jpg (13.29 KiB) Przejrzano 1880 razy

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6331
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Wstaw opis

Post autor: Jurek B. » wtorek, 13 września 2016, 18:42

chodzi o uprawnienia do katalogu C-GEO - opis w tym samym artykule
Pozdrawiam Jurek B.

MACIERZ
____
____
Posty: 137
Rejestracja: środa, 4 maja 2005, 17:31

Re: Wstaw opis

Post autor: MACIERZ » wtorek, 13 września 2016, 20:19

Mam chyba dobrze odhaczone

MACIERZ
____
____
Posty: 137
Rejestracja: środa, 4 maja 2005, 17:31

Re: Wstaw opis

Post autor: MACIERZ » wtorek, 13 września 2016, 20:21

zrzut
Załączniki
kkk.jpg
kkk.jpg (85.2 KiB) Przejrzano 1868 razy

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6331
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Wstaw opis

Post autor: Jurek B. » wtorek, 13 września 2016, 20:34

Wygląda dobrze, najlepiej skontaktować się jutro z naszym serwisem.
Pozdrawiam Jurek B.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6331
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Wstaw opis

Post autor: Jurek B. » środa, 14 września 2016, 10:57

Sprawa się wyjaśniła - chodziło o inną funkcję w programie.
Pozdrawiam Jurek B.

marcinn
______
______
Posty: 635
Rejestracja: czwartek, 7 marca 2013, 12:52
Lokalizacja: oświęcim

Re: Wstaw opis

Post autor: marcinn » piątek, 22 maja 2020, 11:30

Podczas wstawiania opisu do punktu (Mapa>wstaw opis>wstaw opis dla punktów) program mi się zawiesza. Czy tylko u mnie tak jest'? Sprawdzane na kilku projektach i to samo

ODPOWIEDZ