Eksport punktów do pliku tekstowego...

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
Zibi123
______
______
Posty: 548
Rejestracja: poniedziałek, 11 lipca 2005, 09:23

Eksport punktów do pliku tekstowego...

Post autor: Zibi123 »

Po wybraniu opcji Plik -> Eksport -> Plik tekstowy (nie zawsze) pojawia mi się taki komunikat. Co jest powodem tego komunikatu?
Załączniki
zdj..jpeg
zdj..jpeg (40.59 KiB) Przejrzano 1971 razy
Pozdrawiam
Zibi
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6967
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

Post autor: Jurek B. »

Dziwne, przydałoby się skontaktować z serwisem w momencie wystąpienia tego komunikatu - może wtedy kontakcie online coś szczególnego byśmy zauważyli.
Pozdrawiam Jurek B.
Zibi123
______
______
Posty: 548
Rejestracja: poniedziałek, 11 lipca 2005, 09:23

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

Post autor: Zibi123 »

Zgodnie z sugestią Panie Jurku ... Próbuję pobrać wersję testową i ... Niestety problem z pobieraniem. Owszem plik jest bardzo szybko pobierany ale nie daje się uruchomić. Tak więc nie mogę sprawdzić czy błąd został poprawiony w wersji testowej. Poczekam jeszcze ... do następnej aktualizacji.
Pozdrawiam
Zibi
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6967
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

Post autor: Jurek B. »

Może też Pan ponownie pobrać ostatnią aktualizację - tam też jest już to poprawione.
Pozdrawiam Jurek B.
marcinn
VIP
VIP
Posty: 735
Rejestracja: czwartek, 7 marca 2013, 12:52
Lokalizacja: oświęcim

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

Post autor: marcinn »

Czy jest możliwość dodania przy eksporcie w prawym dolnym rogu (tam gdzie jest drukowanie H) opcji "jeżeli brak H to eksportuj 0.00" ?
Bardzo przydałaby się taka możliwość, bo niektóre programy wczytują zgodnie z separatorem i jeżeli brak jest jakiejś pozycji to kolejna wczytuje się w nie to miejsce co trzeba.
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6967
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Eksport punktów do pliku tekstowego...

Post autor: Jurek B. »

marcinn pisze: wtorek, 30 marca 2021, 08:25 Czy jest możliwość dodania przy eksporcie w prawym dolnym rogu (tam gdzie jest drukowanie H) opcji "jeżeli brak H to eksportuj 0.00" ?
Bardzo przydałaby się taka możliwość, bo niektóre programy wczytują zgodnie z separatorem i jeżeli brak jest jakiejś pozycji to kolejna wczytuje się w nie to miejsce co trzeba.
Dodane w wersji testowej.
Pozdrawiam Jurek B.
ODPOWIEDZ