jak wyłączyć mapę w tle?

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
Kokosz
__
__
Posty: 12
Rejestracja: piątek, 20 maja 2016, 22:56

jak wyłączyć mapę w tle?

Post autor: Kokosz »

Witam,
przy zakładaniu nowej tabeli dodałem istniejącą tabelę jako "mapę w tle". Teraz chciałbym ją odłączyć. Proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam, Kokosz.
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6784
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: jak wyłączyć mapę w tle?

Post autor: Jurek B. »

Witam, w legendzie można odłączyć podłączoną mapę - tu jest opis tej funkcji - na końcu.
Pozdrawiam Jurek B.
Kokosz
__
__
Posty: 12
Rejestracja: piątek, 20 maja 2016, 22:56

Re: jak wyłączyć mapę w tle?

Post autor: Kokosz »

Pomogło, dziękuję.
ODPOWIEDZ