czołówki - wstawianie

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
geo.system
__
__
Posty: 16
Rejestracja: środa, 1 czerwca 2011, 14:37

czołówki - wstawianie

Post autor: geo.system » czwartek, 13 lutego 2020, 00:19

Witam
nie działa (przynajmniej u mnie) poprawnie
przy zaokrągleniu do 50 mm i tak jest wstawienie do 10mm
miejsce po kropce niezależnie od ustawienia jest do 2 miejsc po przecinku

chodys
___
___
Posty: 72
Rejestracja: niedziela, 13 lipca 2014, 11:47

Re: czołówki - wstawianie

Post autor: chodys » czwartek, 13 lutego 2020, 04:47

U mnie jest to samo. Przestało działać po ostatniej aktualizacji programu

Damian
__
__
Posty: 12
Rejestracja: wtorek, 12 listopada 2019, 10:09

Re: czołówki - wstawianie

Post autor: Damian » czwartek, 13 lutego 2020, 10:07

Proszę spróbować pobrać ze stron https://www.softline.geo.pl/pobieralnia ... eo-pliki-2 plik testowy cgeo8.exe i dodać go do folderu C-Geo

geo.system
__
__
Posty: 16
Rejestracja: środa, 1 czerwca 2011, 14:37

Re: czołówki - wstawianie

Post autor: geo.system » czwartek, 13 lutego 2020, 15:02

Dzień Dobry
plik testowy rozwiązał problem
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ