Błąd przy eksporcie do GML

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
Awatar użytkownika
Wojtek
____
____
Posty: 145
Rejestracja: piątek, 1 kwietnia 2005, 11:46

Błąd przy eksporcie do GML

Post autor: Wojtek » czwartek, 21 listopada 2019, 10:59

czy spotkał się ktoś z takim błędem przy eksporcie do GML?
Załączniki
Bez nazwy.jpg
Bez nazwy.jpg (36.63 KiB) Przejrzano 424 razy
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pytając wstydzisz się tylko raz, nie wiedząc wstydzisz się przez resztę życia.

Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 801
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: Błąd przy eksporcie do GML

Post autor: Wojtek P. » czwartek, 21 listopada 2019, 11:38

Witam
Projekt był zakładany dawniej i brak było tego pola . Trzeba go dodać w bazie danych:
Załączniki
Przechwytywanie.JPG
Przechwytywanie.JPG (76.38 KiB) Przejrzano 373 razy
-To serve and protect-

Awatar użytkownika
Wojtek
____
____
Posty: 145
Rejestracja: piątek, 1 kwietnia 2005, 11:46

Re: Błąd przy eksporcie do GML

Post autor: Wojtek » czwartek, 21 listopada 2019, 19:10

dziękuję, pomogło.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pytając wstydzisz się tylko raz, nie wiedząc wstydzisz się przez resztę życia.

ODPOWIEDZ