Więcej okien na pasku
Więcej okien na pasku
Witam,
czy byłaby możliwość dodania większej ilości okien na pasku, bo aktualnie przy większych monitorach połowa paska jest wolna i pojawia się niezbyt praktyczny przycisk : "więcej okien".
czy byłaby możliwość dodania większej ilości okien na pasku, bo aktualnie przy większych monitorach połowa paska jest wolna i pojawia się niezbyt praktyczny przycisk : "więcej okien".
- Załączniki
-
- okna.jpg (60.89 KiB) Przejrzano 7564 razy
pozdrawiam
arttiq
arttiq
Re: Więcej okien na pasku
Dokładnie, miałem pisać identyczną prośbę. Przydałaby się możliwość np. powiększania/skalowania tej belki, tak aby zmieściło się tam więcej zadań. Myślałem też że przy większej ilości zadań mogłyby się one grupować pod jednym przyciskiem zależnie od rodzaju tak jak na Windowsowym pasku.
Dzień dobry
Po wczytaniu pliku testowego exe i próbie otwarcia paska narzędzi program pokazuje błąd ,a okna z dostępnymi ikonami są puste
Po wczytaniu pliku testowego exe i próbie otwarcia paska narzędzi program pokazuje błąd ,a okna z dostępnymi ikonami są puste
a można prosić, aby można było dokować ten pasek u góry? Jakoś się przyzwyczaiłem już do jego położenia 

pozdrawiam
arttiq
arttiq
a nie daje sie przeniesc?arttiq pisze:a można prosić, aby można było dokować ten pasek u góry? Jakoś się przyzwyczaiłem już do jego położenia
pozdrawiam
grzes
grzes
U mnie działa, można sobie paski przenosić gdzie dusza zapragnie.
- Załączniki
-
- pasek.jpg (82.18 KiB) Przejrzano 7216 razy
czy istnieje możliwość dodania zamykania poszczególnych okienek za pomocą prawokliku, obecnie trzeba otwierać każde okno i zamykać przez exit
Witam,
pływające okno owszem, ale chciałbym zadokować do góry - nie da rady. Dokuje tylko dół i prawo...
pływające okno owszem, ale chciałbym zadokować do góry - nie da rady. Dokuje tylko dół i prawo...
pozdrawiam
arttiq
arttiq
Witamarttiq pisze:Witam,
Prawdopodobnie górny pasek jest zablokowany. Proponuję wejść w opcje -paski narzędzi-odznaczyć blokowanie górny-przeciągnąć interesujący
nas pasek do góry i powinno być ok.
Pozdrawiam
KZibi
Zrobione w wersji testowej.Piotr74 pisze:czy istnieje możliwość dodania zamykania poszczególnych okienek za pomocą prawokliku, obecnie trzeba otwierać każde okno i zamykać przez exit
Pozdrawiam Jurek B.