Witam
W opisie projektu w linii: cel pracy brak jest pozycji : mapa do celów projektowych. Niby drobiazg, ale trzeba ręcznie wpisywać.
Natomiast w raportach:
- wykaz współrzędnych punktów granicznych po uzupełnieniu w opisie projektu o dane ewidencyjne (powiat, gmina, obręb) generuje się;
- jednostka ewidencyjna - jest nazwa i numer dobrze
- obręb ewidencyjny - jest nazwa i tylko ostatnie 4 cyfry identyfikatora, nie generuje program pełnego numeru typu 022503_5.0014.
Ewidencja gruntów zaczyna szczegółowo tego wymagać
propozycja zmian
Re: propozycja zmian
Jest, tyle tylko, że razem ze wznowieniem. Już kiedyś zgłaszałem ten temat viewtopic.php?f=507&t=11472
- Załączniki
-
- 1.png (7.2 KiB) Przejrzano 6242 razy
Pozdrawiam.
piotr j.
piotr j.
-
- ___
Witam,
czy istnieje możliwość wprowadzenia w następnych aktualizacjach możliwości zablokowania pasków ikon na belce programu? Nie jest to może jakaś merytoryczna zmiana ale na pewno trochę umili pracę, gdyż obecnie przez przypadkowe kliknięcie i pociągnięcie paska przestawia wszystkie funkcje i trudno jest je czasami odtworzyć do stanu wcześniejszego do którego jest się przyzwyczajonym -_- Byłoby super jakby taka możliwość się pojawiła gdzieś w ustawieniach (chyba, że jest to będę wdzięczny za jej wskazanie).
Pozdrawiam !
czy istnieje możliwość wprowadzenia w następnych aktualizacjach możliwości zablokowania pasków ikon na belce programu? Nie jest to może jakaś merytoryczna zmiana ale na pewno trochę umili pracę, gdyż obecnie przez przypadkowe kliknięcie i pociągnięcie paska przestawia wszystkie funkcje i trudno jest je czasami odtworzyć do stanu wcześniejszego do którego jest się przyzwyczajonym -_- Byłoby super jakby taka możliwość się pojawiła gdzieś w ustawieniach (chyba, że jest to będę wdzięczny za jej wskazanie).
Pozdrawiam !

W opcje -> Paski narzędzi jest blokowaniemario15629 pisze: ↑12 lip 2019, 09:08 Witam,
Pozdrawiam !![]()

- Załączniki
-
- blokpas.PNG (15.54 KiB) Przejrzano 6042 razy
-
- ___
Kurcze tyle wygrać !
DZIĘKI !! Najlepsze że tam zaglądałem i nie dojrzałem tego

Od tego właśnie jest serwismario15629 pisze: ↑12 lip 2019, 09:34 Kurcze tyle wygrać !![]()
DZIĘKI !! Najlepsze że tam zaglądałem i nie dojrzałem tego
![]()
![]()
![]()
![]()