Zibi
A co tam w powyższej sprawie?Jurek B. pisze:Chyba bez tabeli nie damy rady pomóc - proszę wysłać kopię tabeli na softline@...Baza założona w kwietniu 2012r. W tabeli zniknęły wszystkie numery..
oj, napisał Pan:A co tam w powyższej sprawie?
więc już nie analizowaliśmy - czyli nie udało się Panu jednak samodzielnie?Dzięki pomogło ...
poprawione (zeby naprawic te juz usuniete wysokosci trzeba wpisac byle co i usunac raz jeszcze)PUG pisze:Jeszcze jedna mała niedogodność. Kiedy kasuję w tabeli współrzędnych wysokość przy pikiecie, to po eksporcie do raportu i pliku txt zamiast pustego miejsca jest wartość 0,00 - trzeba ręcznie usuwać...
u mnie wszystko to jest ok - chyba musimy się skontaktować tel. już w poniedziałek.Czemu na podglądzie mapy włączając podgląd opisu punktów nie są one widoczne i nie można wybrać (zaznaczyć konkretnego punktu granicznego? W tabeli nie jest no również zaznaczony.
poprawionegeobar pisze:Tworząc wykaz współrzędnych do wydruku w pierwszym wierszu pojawia się pierwszy punkt z tabeli pomimo tego ,że nie jest zaznaczony do wydruku, a ostatniego zaznaczonego brak
Korzystajac z tego exe nie mozna wybrac ukladu lokalnego dla konkretnego miasta.grzes pisze: nowy exe
Znalazłem to był spider ...spider pisze:To się "Windowsem" reguluje. Właściwości ekranu - zakładka "wygląd" - zaawansowane- okno w xp
Z tej starej tabeli zrobiłem eksport działek do pliku EWMAPY txt. Założyłem nową tabelą i w nowej tabeli jest już OK. W starej nadal punkty nie są widoczne. Także chyba tym razem powiem, że poszło ...Jurek B. pisze:u mnie wszystko to jest ok - chyba musimy się skontaktować tel. już w poniedziałek.Czemu na podglądzie mapy włączając podgląd opisu punktów nie są one widoczne i nie można wybrać (zaznaczyć konkretnego punktu granicznego? W tabeli nie jest no również zaznaczony.