wstawianie opsiów z kolumn użytkownika

Propozycje dotyczące rozszerzenia bądź modyfikacji istniejących opcji.
Awatar użytkownika
arttiq
_____
_____
Posty: 326
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 09:56
Lokalizacja: pomorze

wstawianie opsiów z kolumn użytkownika

Post autor: arttiq »

Witam,

czy byłaby możliwość dodania funkcji wstawiania opisów z kolumn utworzonych przez użytkownika.
Mam kolumnę H_osi i chciałbym wstawiać szybko te wartości jak np. H lub Kod.
Załączniki
H_osi.jpg
H_osi.jpg (9.49 KiB) Przejrzano 3033 razy
wstawianie_opisu.jpg
wstawianie_opisu.jpg (7.41 KiB) Przejrzano 3035 razy
pozdrawiam
arttiq
Jakub Kwinta
_____
_____
Posty: 342
Rejestracja: niedziela, 2 grudnia 2012, 19:55

Re: wstawianie opsiów z kolumn użytkownika

Post autor: Jakub Kwinta »

Ciekawa propozycja, przy różnego rodzaju szkicach może być pomocna.
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 7155
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: wstawianie opsiów z kolumn użytkownika

Post autor: Jurek B. »

Obecnie można taki opis umieścić korzystając z ikonki "11" dla zaznaczonych punktów w tabeli:
Załączniki
Przechwytywanie.PNG
Przechwytywanie.PNG (55.57 KiB) Przejrzano 2975 razy
Pozdrawiam Jurek B.
Jakub Kwinta
_____
_____
Posty: 342
Rejestracja: niedziela, 2 grudnia 2012, 19:55

Re: wstawianie opsiów z kolumn użytkownika

Post autor: Jakub Kwinta »

I znowu coś nowego o starych opcjach się człowiek dowiedział :D
Awatar użytkownika
arttiq
_____
_____
Posty: 326
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 09:56
Lokalizacja: pomorze

Re: wstawianie opsiów z kolumn użytkownika

Post autor: arttiq »

witam,
załatwia to sprawę, ale nie działa mi wstawianie z zaznaczoną opcją "Wstawiaj zaznaczone w tabeli" - zawsze wstawia całość.
pozdrawiam
arttiq
Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 880
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: wstawianie opsiów z kolumn użytkownika

Post autor: Wojtek P. »

U mnie wstawia poprawnie. Proszę o projekt na serwis bądź kontakt bezpośredni
-To serve and protect-
ODPOWIEDZ