Kolumna Kod2
Kolumna Kod2
Czy można w jakiś sposób zmodyfikować szablon Mama Zasadnicza 2021 żeby z automatu była w tabeli kolumna Kod2. Obecnie w każdej nowej tabeli muszę tą kolumnę dodawać z palca, a jak jej nie założę, to nie importują się moje kody z pliku tekstowego.
Re: Kolumna Kod2
Wystarczy włączyć tą opcję, bez osobnego dodawania kolumny w tabeli współrzędnych:
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2024-12-03 090954.jpg (183.33 KiB) Przejrzano 115 razy
Pozdrawiam Jurek B.
Sprawdziłem, mam włączoną tą opcję i niestety przy imporcie nie jest tworzona kolumna Kod2 i nie importują się kody. Wydaje mi się, że kiedyś ta opcja działała ale od jakiegoś czasu muszę ręcznie dodawać kolumnę Kod2 prze importem.
Ta funkcja nie działa jak przy imporcie pliku tekstowego jest włączona opcja "szybki import (bez kontroli punktów)".
Dodatkowa kolumna ("kod2") pojawia się po imporcie, ale żeby ją zobaczyć trzeba odświeżyć tabelę - zamknąć okno tabeli i otworzyć ponownie.
W wersji testowej dodano automatyczne odświeżenie tabeli po imporcie. Można pobrać exe testowe ze strony internetowej z sekcji "Do pobrania".
Dodatkowa kolumna ("kod2") pojawia się po imporcie, ale żeby ją zobaczyć trzeba odświeżyć tabelę - zamknąć okno tabeli i otworzyć ponownie.
W wersji testowej dodano automatyczne odświeżenie tabeli po imporcie. Można pobrać exe testowe ze strony internetowej z sekcji "Do pobrania".
Pozdrawiam,
Weronika M.
Weronika M.