E-mail do softline
E-mail do softline
Witam. Wczoraj około 16.50 ktoś wysłał z naszej www, e-mail do nas, ale niestety jakiś błąd na serwerze uniemożliwił jego odczyt. Gdyby ten ktoś odczytał moja wiadomość - niech prześle ponownie swoją wiadomość - może tym razem od razu na softline@geo.pl. Pozdrawiam Jerzy Biegalski
Re: E-mail do softline
Nie znalazłem lepszego wątku w sprawie poczty e-mail.
Jako użytkownik poczty w domenie geo.pl niepokoi mnie, że od kilku dni nie działa. Czy ktoś z "firmy" wie o co chodzi?
Jako użytkownik poczty w domenie geo.pl niepokoi mnie, że od kilku dni nie działa. Czy ktoś z "firmy" wie o co chodzi?
Have a nice day
Czekamy, coś się robi. Pocztą zajmuje się firma GaTeNet z Opola
-To serve and protect-
coś niedobrego dzieje się z pocztą w domenie geo.pl. Od jakiegoś czasu są problemy, wiadomości nie dochodzą (Recipient address rejected: User unknown ). Klient poczty problemu nie zgłasza ale przez www nie można się zalogować.
Have a nice day
Proszę wysłać na serwis@xgeo.pl o jaką skrzynkę chodzi. Ostatnio poczta została przeniesiona na nowy serwer i są nowe ustawienia . (być może nie dostał Pan maila informującego o tym)
-To serve and protect-
do mnie chyba tez nie doszedł mail z nowymi ustawieniami :/ troche kłopotliwe sa te ostatnie problemy z serwerem, powoli przyzwyczajam juz ludzi do nowego adresu 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pytając wstydzisz się tylko raz, nie wiedząc wstydzisz się przez resztę życia.
Pytając wstydzisz się tylko raz, nie wiedząc wstydzisz się przez resztę życia.
Witam
Tym razem "padła" cała linia światłowodowa. Ale na XGEO to pierwszy taki przypadek dłuższej przerwy. Z GEO juz tez nie powinno być problemu, bo jest na XGEO (choć tego nie widać
Tym razem "padła" cała linia światłowodowa. Ale na XGEO to pierwszy taki przypadek dłuższej przerwy. Z GEO juz tez nie powinno być problemu, bo jest na XGEO (choć tego nie widać

-To serve and protect-
Widzę, że nie tylko ja mam od dłuższego czasu problemy z pocztą na geo.pl.
Podczas próby odebrania poczty wyświetla mi komunikat:
"Przesyłanie hasła nie powiodło się. Odpowiedź serwera poczty mail.geo.pl: Authentication failed."
Za to gdy ktoś do mnie coś wysyła dostaje zwrot z komunikatem:
"Hi. This is the qmail-send program at home.pl.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<********@geo.pl>:
195.114.1.181 does not like recipient.
Remote host said: 550 5.1.1 <********@geo.pl>: Recipient address rejected: User unknown
Giving up on 195.114.1.181."
Ustawienia mam w programie zgodnie z tym co na stronie softline.
--
pozdrawiam
Michał
Podczas próby odebrania poczty wyświetla mi komunikat:
"Przesyłanie hasła nie powiodło się. Odpowiedź serwera poczty mail.geo.pl: Authentication failed."
Za to gdy ktoś do mnie coś wysyła dostaje zwrot z komunikatem:
"Hi. This is the qmail-send program at home.pl.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<********@geo.pl>:
195.114.1.181 does not like recipient.
Remote host said: 550 5.1.1 <********@geo.pl>: Recipient address rejected: User unknown
Giving up on 195.114.1.181."
Ustawienia mam w programie zgodnie z tym co na stronie softline.
--
pozdrawiam
Michał
Proszę o telefon do nas do biura - pracownik skonfiguruje pocztę.
Pozdrawiam Jurek B.