Tauron Dystrybucja SHP
Tauron Dystrybucja SHP
Hey
Czy może ktoś udostępnić specyfikację warstw SHP na których przekazuje się wyniki do ich systemu GEO ? ENERG@pomiary, ENERG@szafki itp ... ?
Czy może ktoś udostępnić specyfikację warstw SHP na których przekazuje się wyniki do ich systemu GEO ? ENERG@pomiary, ENERG@szafki itp ... ?
Pozdrawiam Rafał Kocierz
Re: Tauron Dystrybucja SHP
Nie wiem czy o to panu chodzi. Ja ostatnio oddawałem do energetyki na szablonie od pana Jurka i nie mieli zastrzeżeń.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pytając wstydzisz się tylko raz, nie wiedząc wstydzisz się przez resztę życia.
Pytając wstydzisz się tylko raz, nie wiedząc wstydzisz się przez resztę życia.
Gdzie jest dostępny szablon od "Pana Jurka" ?
To szablon "tauron.sz" dostępny standardowo w C-GEOpabik1 pisze:Gdzie jest dostępny szablon od "Pana Jurka" ?
Pozdrawiam Jurek B.
Dzięki, na jednym z komputerów nie miałem tego szablonu, ale na drugim znalazłem
Pozdrawiam Rafał Kocierz
można prosić o ten szablon? nie mam cgeo..
ten szablon jest do C-GEO, więc bez C-GEO nic z tegoDaro pisze:można prosić o ten szablon? nie mam cgeo..
Pozdrawiam Rafał Kocierz
zabrakło literki "w"
nie mam tego szablonu w cgeo, dlatego prosiłbym o podesłanie linka
nie mam tego szablonu w cgeo, dlatego prosiłbym o podesłanie linka
Załączony
- Załączniki
-
- tauron.zip
- (881 Bajtów) Pobrany 552 razy
Pozdrawiam Rafał Kocierz
co trzeba ustawić żeby na mapie rysując np słup wskakiwał on na odpowiednią warstwę np. ENERG@sl_wn_sn a nie UZBROJENIE TERENU??
Witam
W szablonie Tauron.sz nie ma przypisania kodów do warstw . Pan korzysta z edytora mapy obiektowej.W tym wypadku nie jest to wskazane bo tyczy się mapy zasadniczej I tam z automatu ten kod jest przypisany do odpowiedniej warstwy.
Musi Pan Przypisać w kody-warstwy odpowiedni kod do warstwy i wtedy będzie prawidłowo
W szablonie Tauron.sz nie ma przypisania kodów do warstw . Pan korzysta z edytora mapy obiektowej.W tym wypadku nie jest to wskazane bo tyczy się mapy zasadniczej I tam z automatu ten kod jest przypisany do odpowiedniej warstwy.
Musi Pan Przypisać w kody-warstwy odpowiedni kod do warstwy i wtedy będzie prawidłowo
-To serve and protect-
to jak prawidłowo korzystać z szablonu tauron.sz?
Witam
Nie ma dokładnych wytycznych dlatego w szablonie jest tylko zrobione rozwarstwienie. Włącza Pan odpowiednią warstwę "jako edytowaną" i tam tworzy obiekty. Nie korzysta się tam z "edytora mapy obiektowej"
Nie ma dokładnych wytycznych dlatego w szablonie jest tylko zrobione rozwarstwienie. Włącza Pan odpowiednią warstwę "jako edytowaną" i tam tworzy obiekty. Nie korzysta się tam z "edytora mapy obiektowej"
-To serve and protect-
Mozecie wrzucic zalacznik jeszcze raz?Bo cos nie moge pobrac
Jeśli chodzi o plik tauron.zip z postu FaFaLa, to u mnie pobiera i otwiera się bez problemu.
Pozdrawiam Jurek B.