raport z pliku job

Dyskusje na dowolne tematy "około-geodezyjne". Zapraszamy !
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 1009
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

raport z pliku job

Post autor: maciekwu »

zainstalowałem ze strony Geotronics program "ASCII File Generator" i nie pojawia mi się format pliku wyjściowego "Raport GPS PL TZ 022012". W katalogu programu brak jest pliku Raport GPS PL TZ 022012.xml. Chcę wygenerować raport w .html. Proszę o pomoc lub radę
Daro
____
____
Posty: 162
Rejestracja: sobota, 9 stycznia 2010, 09:47

Re: raport z pliku job

Post autor: Daro »

musisz sobie z kontrolera zgrać szablon raportu i wgrać go do katalogu Ascii............
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 1009
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: raport z pliku job

Post autor: maciekwu »

dzięki za radę. Jak jest gorąco to przestaje się myśleć :lol:
ODPOWIEDZ