Logowanie forum na stałe ?
Re:Logowanie forum na stałe ?
na lotniskach po ostatnich ekscesach juz obnizane s± poziomy alertów zagro¿enia antyterorystycznych - a ludzie i tak nie przestali lataæ. Nasze forum pad³o ofiar± ataku i niemal¿e zamilk³o na amen . Czy jeste¶my bezsilini ? Cisza ostatnich dni nie wnosi optymizmu.
Zbigniew P.
Zbigniew P.
Pozdrawiam Zbigniew P.
Nie wiem o co chodzi. wszystko jest tak jak by³o...
-To serve and protect-
:ohmy: , przed atakiem mo¿na by³o czytaæ forum bez logowania.
Teraz ¿eby co¶ zobaczyæ trzeba siê logowaæ jak dawniej do pisania.
Po nag³ym wzro¶cie zarejestrowanych s±dzê ¿e to nie tylko mnie dotyczy
.<br><br>Edytowany przez: energeo, w: 21.08.2006 13:42
Teraz ¿eby co¶ zobaczyæ trzeba siê logowaæ jak dawniej do pisania.
Po nag³ym wzro¶cie zarejestrowanych s±dzê ¿e to nie tylko mnie dotyczy

.<br><br>Edytowany przez: energeo, w: 21.08.2006 13:42
pozdrawiam
wini
wini
dawniej osoba niezalogowana mog³a swobodnie przegladaæ wszystkie watki. Aktualnie gdy nie jest sie zalogowanym w momecie wybrania np któregos watku z \"ostatnie na forum \" pojawia siê komunikat ,¿e forum jest dostepne tylko dla zalogowanych. Czyli nie mozna zwyczajnie szybko poczytac tresci watkow. Oczywiscie po zalogowaniu wszystko jest ok - tylko to zawsze trwa jakies sekundy... . Koedy¶ logowanie bylo potrzebne do wpisywania swoich wypowiedzi , a czytanie bylo ogolnie dostepne. .Teraz czytanie sie skomplkowalo ..
Pozdrawiam Zbigniew P.
Pozdrawiam Zbigniew P.
Pozdrawiam Zbigniew P.
Teraz rozmiem. Zmieni³em. Tylko ¿eby znowu co¶ nie \"wyskoczy³o\". Pewnego ranka do ka¿dego w±tku by³y podoklejane ¶mieci. Musialem sie trochê namêczyæ ¿eby to usun±æ...<br><br>Edytowany przez: spider, w: 22.08.2006 08:53
-To serve and protect-