Witam,
mam taka małą propozycję i prośbę
Czy w ramach powiedzmy wykupu dostępu do aktualizacji była by mozliwość stworzenia katalogu stron naszych firm, krótki opis (max 25 znaków) i link do strony. Softline ma wysoki PageRank więc i dzięki temu nasze strony by trochę zyskiwały (co ma wpływ na ilość zlecen) - sam się przekonałem po wypromowaniu strony liczba zleceń wzrosła a jak my mamy pracę to i c-geo ma pracę
Spodobał się nam ten pomysł - wprowadzimy go w ciągu kilku tygodni.
Mamy też taką propozycję - aby Ci użytkownicy którzy pojawią się w katalogu, umieścili także na swoich stronach www odnośnik do naszej www
oakpil pisze:Witam,
mam taka małą propozycję i prośbę
Czy w ramach powiedzmy wykupu dostępu do aktualizacji była by mozliwość stworzenia katalogu stron naszych firm, krótki opis (max 25 znaków) i link do strony. Softline ma wysoki PageRank więc i dzięki temu nasze strony by trochę zyskiwały (co ma wpływ na ilość zlecen) - sam się przekonałem po wypromowaniu strony liczba zleceń wzrosła a jak my mamy pracę to i c-geo ma pracę
"Odgrzebałem" ten post bo doczekał się on w końcu realizacji. Zachęcam do dodawania swoich wpisów na http://softline.xgeo.pl/index.php/katalog - do katalogu oprócz linków można dodać opis działalności, logo firmy, lokalizację i kilka fotek