param:
- warstwa `Czo³ówki` edytowalna,
- obiekt `dzia³ka` wybieralna,
{ Czo³ówki } l±duj± na przeznaczonej warstwie z `kolorem warstwy` ale tylko do momentu od¶wie¿enia ekranu, potem robi± siê `czarne`.
Co¶ z kolorem domy¶lnym ?
Czołówka - kameleon
Re:Czołówka - kameleon
Witam,
U mnie jest podobnie. :huh:
Do tego co napisa³ Wini dodam tylko, ¿e to samo dzia³o siê jeszcze parê dni temu z opisem sieci uzbrojenia - teraz jest ok .. niestety nie jestem pewien która poprawka do siódemki za³atwi³a ten problem - druga???
U mnie jest podobnie. :huh:
Do tego co napisa³ Wini dodam tylko, ¿e to samo dzia³o siê jeszcze parê dni temu z opisem sieci uzbrojenia - teraz jest ok .. niestety nie jestem pewien która poprawka do siódemki za³atwi³a ten problem - druga???
energeo napisa³:
Jesli tak to na razie czolowki nie maja atrybutu kolor wiec sa zawsze rysowane kolorem domyslnym warstwy.
Ca³y czas mowa o warstwie typu dzia³ki?param:
- warstwa `Czo³ówki` edytowalna,
- obiekt `dzia³ka` wybieralna,
{ Czo³ówki } l±duj± na przeznaczonej warstwie z `kolorem warstwy` ale tylko do momentu od¶wie¿enia ekranu, potem robi± siê `czarne`.
Co¶ z kolorem domy¶lnym ?
Jesli tak to na razie czolowki nie maja atrybutu kolor wiec sa zawsze rysowane kolorem domyslnym warstwy.
pozdrawiam
grzes
grzes
Nie ma zwi±zku z typem warstwy.
Obiekt na (1) a opis na (2).
Funkcja nie wprowadza warto¶ci (-1) / param. koloru domy¶lnego/ do kolumny `kolor` w tabeli bazy.<br><br>Edytowany przez: energeo, w: 19.04.2005 23:17
Obiekt na (1) a opis na (2).
Funkcja nie wprowadza warto¶ci (-1) / param. koloru domy¶lnego/ do kolumny `kolor` w tabeli bazy.<br><br>Edytowany przez: energeo, w: 19.04.2005 23:17
pozdrawiam
wini
wini
Chyba w koncu zrozumialem ze chodzi o czo³owki teksty a nie o czolowki boki 
Zaraz bedzie poprawione.

Zaraz bedzie poprawione.
pozdrawiam
grzes
grzes
popieram posty kolegow czolowki czarne jak smola