brak polskich znaków

Dyskusje od wersji C-GEO 1.0 do 7.0
marioo
VIP
VIP
Posty: 1051
Rejestracja: 23 cze 2006, 08:22
Lokalizacja: Białystok

brak polskich znaków

Post autor: marioo »

w edytorze raportów nie działa litera "ó" i "ż", pozostałe polskie znaki wpisują się bez problemów. czy ktos wie jak to naprawić?
Pozdrawiam
energeo
VIP
VIP
Posty: 962
Rejestracja: 19 mar 2005, 00:14

Post autor: energeo »

U mnie jest OK. :shock:
Może coś z paska łapie skróty pod siebie?
Oprogramowanie kart graficznych tak miewa.
pozdrawiam
wini
maxim
____
____
Posty: 107
Rejestracja: 21 kwie 2005, 10:35

Post autor: maxim »

Można obejść ten problem poprzez każdorazowe wciśnięcie klawiszy
Shift+Tylda(~) przed wpisaniem tych liter.

Pozdrawiam
maxim :D
Awatar użytkownika
ariel0-0
______
______
Posty: 500
Rejestracja: 07 kwie 2010, 00:02
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Re: brak polskich znaków

Post autor: ariel0-0 »

w oknie przenoszenia na inną warstwę zniknęły polskie znaki w nazwach warstw
Obrazek
Have a nice day
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 8248
Rejestracja: 16 lut 2005, 20:25

Re: brak polskich znaków

Post autor: Jurek B. »

U nas jest ok, może coś się zepsuło u Pana z kodowaniem polskich znaków - niestety raczej nie damy rady pomóc.
Pozdrawiam Jurek B.
Awatar użytkownika
ariel0-0
______
______
Posty: 500
Rejestracja: 07 kwie 2010, 00:02
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Re: brak polskich znaków

Post autor: ariel0-0 »

problem zniknął po restarcie. Sorry za zamieszanie :oops:
Have a nice day
Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2883
Rejestracja: 18 mar 2005, 22:01

Re: brak polskich znaków

Post autor: grzes »

jednak prosba zeby do nowych problemow zakladac NOWE wątki. Ten odgrzebany dodatkowo jest z dzialu wersji 1-7
pozdrawiam
grzes
Zablokowany