brak polskich znaków

Dyskusje od wersji C-GEO 1.0 do 7.0
marioo
VIP
VIP
Posty: 1049
Rejestracja: piątek, 23 czerwca 2006, 08:22
Lokalizacja: Białystok

brak polskich znaków

Post autor: marioo »

w edytorze raportów nie działa litera "ó" i "ż", pozostałe polskie znaki wpisują się bez problemów. czy ktos wie jak to naprawić?
Pozdrawiam
energeo
VIP
VIP
Posty: 962
Rejestracja: sobota, 19 marca 2005, 01:14

Post autor: energeo »

U mnie jest OK. :shock:
Może coś z paska łapie skróty pod siebie?
Oprogramowanie kart graficznych tak miewa.
pozdrawiam
wini
maxim
____
____
Posty: 107
Rejestracja: czwartek, 21 kwietnia 2005, 10:35

Post autor: maxim »

Można obejść ten problem poprzez każdorazowe wciśnięcie klawiszy
Shift+Tylda(~) przed wpisaniem tych liter.

Pozdrawiam
maxim :D
Awatar użytkownika
ariel0-0
_____
_____
Posty: 478
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 00:02
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Re: brak polskich znaków

Post autor: ariel0-0 »

w oknie przenoszenia na inną warstwę zniknęły polskie znaki w nazwach warstw
Obrazek
Have a nice day
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 7302
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: brak polskich znaków

Post autor: Jurek B. »

U nas jest ok, może coś się zepsuło u Pana z kodowaniem polskich znaków - niestety raczej nie damy rady pomóc.
Pozdrawiam Jurek B.
Awatar użytkownika
ariel0-0
_____
_____
Posty: 478
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 00:02
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Re: brak polskich znaków

Post autor: ariel0-0 »

problem zniknął po restarcie. Sorry za zamieszanie :oops:
Have a nice day
Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2648
Rejestracja: piątek, 18 marca 2005, 23:01

Re: brak polskich znaków

Post autor: grzes »

jednak prosba zeby do nowych problemow zakladac NOWE wątki. Ten odgrzebany dodatkowo jest z dzialu wersji 1-7
pozdrawiam
grzes
Zablokowany