Właściwie to jeszcze jedno przed Świętami.
Nie mogę wykonać aktualizacji przez internet (z programu). Podczas pobierania listy dostępnych wersji wyskakuje mi błąd \"404 Not Found\".
Aktualizację i tak pobieram \"normalnie\" ze strony www. ale z programu nie mogę.
Pozdrawiam
Zibi
Aktualizacja przez internet.
Aktualizacja przez internet.
Pozdrawiam
Zibi
Zibi
Odp:Aktualizacja przez internet.
Myślę, że powodem może być plik służący do aktualizacji programu - update.exe - być może jest on u Pana uszkodzony. Proszę o podanie nam swojego adresu e-mail - prześlemy Panu jego aktualną wersję.
Pozdrawiam Jurek B.
także mam problem z aktualizacją z programu ( nie działa od początku wersji 7.0) mimo przeinstalowania z płyty (orginalnej oczywiście) nie działa dalej. Jeżeli więc to możliwe to i ja podsunę swój adres: maciekwu@wp.pl
z góry dziękuję i pozdrawiam i oczywiście Najserdeczniejsze Życzenia Świąteczne i Noworoczne dla całej załogi Softline a także Siostry i Braci w geodezji
maciekwu
z góry dziękuję i pozdrawiam i oczywiście Najserdeczniejsze Życzenia Świąteczne i Noworoczne dla całej załogi Softline a także Siostry i Braci w geodezji
maciekwu
Witam !
Podaję maila: al.bor@wp.pl
Jednocześnie mam pytanie: czy byłaby możliwość otrzymania pełnej wersji programu C-GEO ver. 7.0 w takiej postaci aby nie ściągać dodatkowych opcji zawartych w \"Aktualizacje C-GEO\" na Waszej stronie. Chodzi mi o opcje dodatkowe takie jak np. druki, formularze (wykaz współrzędnych punktów granicznych), programy do zamiany *.fr na *frm itp. Inaczej kiedy instaluje się program z płyty a co innego kiedy ściąga się aktualizację i trzeba dogrywać w \"odpowiednie\" katalogi - to formularz, to podprogram itd. Może ze mnie taki leń, ale myślę, że większość użytkowników chciałaby mieć coś takiego u siebie w domu. Tym bardziej, że jak Pan pisze Panie Jurku powodem, że coś nie działa prawidłowo są uszkodzenia - błąd w programie - tym na płycie, którą każdy posiada w domu. A może by tak aktualizację w wersji 8,0? Swoją drogą to dlaczego numeracja wersji 7,0 stanęła w miejscu tj. na nr 50. Czy to jakaś magiczna liczba ??
Pozdrawiam
Zibi
Podaję maila: al.bor@wp.pl
Jednocześnie mam pytanie: czy byłaby możliwość otrzymania pełnej wersji programu C-GEO ver. 7.0 w takiej postaci aby nie ściągać dodatkowych opcji zawartych w \"Aktualizacje C-GEO\" na Waszej stronie. Chodzi mi o opcje dodatkowe takie jak np. druki, formularze (wykaz współrzędnych punktów granicznych), programy do zamiany *.fr na *frm itp. Inaczej kiedy instaluje się program z płyty a co innego kiedy ściąga się aktualizację i trzeba dogrywać w \"odpowiednie\" katalogi - to formularz, to podprogram itd. Może ze mnie taki leń, ale myślę, że większość użytkowników chciałaby mieć coś takiego u siebie w domu. Tym bardziej, że jak Pan pisze Panie Jurku powodem, że coś nie działa prawidłowo są uszkodzenia - błąd w programie - tym na płycie, którą każdy posiada w domu. A może by tak aktualizację w wersji 8,0? Swoją drogą to dlaczego numeracja wersji 7,0 stanęła w miejscu tj. na nr 50. Czy to jakaś magiczna liczba ??

Pozdrawiam
Zibi
Nie ma problemu - możemy przesłać płytę CD (tylko proszę o przypomnienie mi adresu).
Co do magicznej pięćdziesiątki - miała być sygnałem wieku \"dojrzałego\"
tzn. chciałem aby była traktowana jako zakończenie bardziej rozbudowanych aktualizacji. Chcieliśmy wprowadzać od maja 2006r. tylko poprawki błędów i kosmetyczne modyfikacje aby nie utrudniać pracy naszym programistom którzy skupiają się dzięki temu na innych projektach (Libro,C-GEO PPC,ESTIMA a przede wszystkim C-GEO V8.0). Nie do końca bylismy \"twardzi\" i czasem dodawaliśmy ciekawsze zmiany a numerka uparcie nie zmienialiśmy. Ponieważ jednak aktualizacji jednak jest dużo - brak numeracji postępującej może dać się jednak we znaki i prawdopodobnie popchniemy ją trochę do przodu
.
Co do magicznej pięćdziesiątki - miała być sygnałem wieku \"dojrzałego\"

Pozdrawiam Jurek B.