Pytanie do twórców programu, a szczególnie do Pana Jurka, czy będzie zapowiadany program do prowadzenia ewidencji robót geodezyjnych w jakiś tam sposób połączony z C-geo.
Jeśli tak (na co liczę) to czy tak jak zapowiadano do końca roku ?
A jak nie w tym terminie (na co nie liczę) to kiedy, może jakąś datę ?
Ewidencjonowanie robót geodezyjnych
Odp:Ewidencjonowanie robót geodezyjnych
Witam
Programiści jeszcze się trudzą nad tym programem - myślę że jednak poczekamy z wprowadzeniem LIBRO do użytku do wiosny - niech trochę u nas popracuje i rozwinie swoje możliwości.
Programiści jeszcze się trudzą nad tym programem - myślę że jednak poczekamy z wprowadzeniem LIBRO do użytku do wiosny - niech trochę u nas popracuje i rozwinie swoje możliwości.
Pozdrawiam Jurek B.
Re: Odp:Ewidencjonowanie robót geodezyjnych
Mam niejasne wspomnienie informacji przeczytanej na forum dotyczącej pojawienia się wersji beta (testowej) programu LIBRO pod koniec stycznia. Ponieważ było to jakiś czas temu (pamięć dobra ale krótka) a na dodatek nie mogę tego wątku odszukać na forum więc nie jestem pewien czy rzeczywiście była taka deklaracja ze strony twórców czy to tylko moje pobożne życzenia i wytwór wyobraźni. I co na to sami programiści? Na pewno wielu użytkowników cgeo ucieszyłoby się z takiej możliwości. A jeżeli nie teraz to kiedy? Proszę o sprecyzowanie terminu jeżeli to możliwe, ponieważ to: "myślę że jednak poczekamy z wprowadzeniem LIBRO do użytku do wiosny" w tej postapokaliptycznej pogodzie nie jest jednoznaczne 

Pozdrawiam
mypal
mypal