warstwa zerowa problem
warstwa zerowa problem
wybieram odpowiednią warstwę, zaznaczam symbol i automatycznie zapisywany jest na warstwie zerowej.Tak jest ze wszystkimi symbolami na różnych warstwach. Nie mogżna też przenieść tych symboli na odpowiednią warstwę. Pomóżcie
[/code]

Przy okazji.. kodów
Dawno mnie nie było... pozdrawiam.
Czasem kody się uprą i chcą być ciągle w 2 miejscach, robi się dziwnie gdy takich upartych jest więcej bo przenoszenie kodu "do warstwy" nie działa fizycznie.
Problem może powstać przy wtórnej manipulacji położeniem kodów.
Czasem kody się uprą i chcą być ciągle w 2 miejscach, robi się dziwnie gdy takich upartych jest więcej bo przenoszenie kodu "do warstwy" nie działa fizycznie.
Problem może powstać przy wtórnej manipulacji położeniem kodów.
- Załączniki
-
- wini081.png (7.15 KiB) Przejrzano 3412 razy
pozdrawiam
wini
wini
Witam Wini, cieszę się, że ponownie "zaistniałeś".
Z kodem OSP jest od zawsze problem, bo pod jednym są dwa znaczenia II i III klasa punktu. Wpisując do tabeli OSP nie wiesz który kod wejdzie, dopiero fizyczne przypisanie kodu z tabeli kodów, może roztrzygnąć dylemat. Dwa takie same kody na jednej warstwie nie maja prawa istnieć, chociaż określają dwa różne obiekty. Tak ja sobie to tłumaczę.
Z kodem OSP jest od zawsze problem, bo pod jednym są dwa znaczenia II i III klasa punktu. Wpisując do tabeli OSP nie wiesz który kod wejdzie, dopiero fizyczne przypisanie kodu z tabeli kodów, może roztrzygnąć dylemat. Dwa takie same kody na jednej warstwie nie maja prawa istnieć, chociaż określają dwa różne obiekty. Tak ja sobie to tłumaczę.