Aktualizacja
Aktualizacja
Witam, od kiedy bêdzie mo¿liwo¶æ aktualizacji c-geo z poziomu programu ? (jest a raczej by³o SUPER, mo¿na by³o szybko zerkn±æ kiedy i co by³o poprawione lub dodane) Pozdrawiam, Zbyszek.
<br><br>Edytowany przez: zbysiu, w: 21.04.2005 14:34

Re:Aktualizacja
wole obecny sposób aktualizacji
Jest szybszy : )
A co do daty zawsze idzie zobaczyc date utworzenia
Jest szybszy : )
A co do daty zawsze idzie zobaczyc date utworzenia
Re:Aktualizacja
Powoli przekonuje siê do takiego sposobu aktualizacji programu jaki mamy teraz. Obecny stan zacheca do odwiedzenia strony softline , a dla bardziej aktywnych kolegów /brawo/ zabrania g³osu na forum lub chociaz przejrzeniu co jest aktualnie \"na tapecie\". Ostatnia burza dobrych pomys³ów i brawurowe odpowiedzi Grze¶ka i ekipy utwierdzaj± mnie w zmainie podejscia do tematu aktualizacji có¿ , tylko zwierzê z rogami co daje du¿o mleka nie zmienia pogladów.
Z wyrazami samokrytyki dla swoich dawnych pogladów
pozdrawiam Zbigniew P.
P.S. Jedn± spraw± jest sposób pobrania pliku cgeo7.exe i chyba rzeczywiscie lepiej to robic z poziomu strony niz swojego kompa , a drug± dostep do ró¿nych poprzednich wersji . Aktualnie jesli ktos pobedzie tydzien na delegacji i nie ma dostepu do sieci , to traci mozliwosc pozyskania kolejnych upgradów i tu ma³a polemika do S³awomira: nie jest problemem dla mnie stworzenie u siebie bazy w folderach z dat± wersji - ja tez tak robiê. Mój a mo¿e i wiêkszej ilosci osób problem tkwi w dostepie do kolejnych wersji. Kazdy z nas czasami potrzebowal sie cofnac do starszej wersji , bo akurat w aktualnej cos siê haczy³o .....
Z wyrazami samokrytyki dla swoich dawnych pogladów
pozdrawiam Zbigniew P.
P.S. Jedn± spraw± jest sposób pobrania pliku cgeo7.exe i chyba rzeczywiscie lepiej to robic z poziomu strony niz swojego kompa , a drug± dostep do ró¿nych poprzednich wersji . Aktualnie jesli ktos pobedzie tydzien na delegacji i nie ma dostepu do sieci , to traci mozliwosc pozyskania kolejnych upgradów i tu ma³a polemika do S³awomira: nie jest problemem dla mnie stworzenie u siebie bazy w folderach z dat± wersji - ja tez tak robiê. Mój a mo¿e i wiêkszej ilosci osób problem tkwi w dostepie do kolejnych wersji. Kazdy z nas czasami potrzebowal sie cofnac do starszej wersji , bo akurat w aktualnej cos siê haczy³o .....