Dzieñ dobry.
Panie Jurku, mam problem z konwersj± do C-Geo pliku *txt ze SPRINTERA 100M z nowym oprogramowaniem / modu³ ci±gi BF, BIF,BFFB/ . Czy jest na to jaka¶ rada lub poprawka w C-Geo
leica - sprinter
Re:leica - sprinter
Niestety sam dosta³em od dealera Leica plik testu nowego formatu w zesz³ym tygodniu ale poniewa¿ by³ on niepe³ny, czekam na kolejny. Do tego czasu niewiele mo¿emy zrobiæ.
Byæ mo¿e je¶li Pan co¶ do nas prze¶le - co¶ bêdziemy mieli wiêcej. Musi to byæ zarejestrowany ci±g (najlepiej dwa lub trzy) z punktami po¶rednimi i numeracj± poszczególnych punktów, reperów i stanowisk wstecz/w przód.
Byæ mo¿e je¶li Pan co¶ do nas prze¶le - co¶ bêdziemy mieli wiêcej. Musi to byæ zarejestrowany ci±g (najlepiej dwa lub trzy) z punktami po¶rednimi i numeracj± poszczególnych punktów, reperów i stanowisk wstecz/w przód.
Pozdrawiam Jurek B.
Transmisja ze Sprintera
Temat stary, więc chyba już rozpracowany: czy mógłby mi ktoś dokładnie opisać sposób transmisji ze sprinterka 200m ? Coś mi się tam transmituje (lecą w tle literki) ale nie zapisuję się żadne zadanie. Kombinuję z GSI i z nowym formatem i nic.
Proszę przesłać mailem na softline@geo.pl plik po transmisji z katalogu C-GEO7/bin - nazwa: transm.log - sprawdzę co i dlaczego sprawia problemy
Pozdrawiam Jurek B.